Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για το Undertale σε PS4 και PS Vita

*
Το Undertale αναμένεται να κυκλοφορήσει ψηφιακά για PlayStation 4 και PlayStation Vita στις 15 Αυγούστου. Επίσης, η Toby Fox ανακοίνωσε πως ο τίτλος θα υποστηρίζει cross-buy, που σημαίνει ότι σε περίπτωση που προμηθευτείτε μια από τις δύο εκδόσεις, θα λάβετε την άλλη εντελώς δωρεάν. Επίσης, όσοι προβούν σε προ-παραγγελία θα λάβουν ένα dynamic theme για το PlayStation 4. Τέλος, τη φυσική διάθεση του τίτλου (η οποία θα περιλαμβάνει και μια συλλεκτική έκδοση) έχει αναλάβει η Fangamer και η κυκλοφορία της αναμένεται το Σεπτέμβριο. Η συλλεκτική έκδοση θα περιλαμβάνει το soundtrack, ένα music booklet με 6 κομμάτια, collector’s box, ένα μενταγιόν και φυσικά το αντίτυπο του τίτλου για PS4, PS Vita ή PC. Στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το dynamic theme του PS4, μέσω του παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*